2019: Årshoroskop for Steinbukken

Slik blir 2019 for steinbukken.

Publisert Sist oppdatert

Steinbukken 22. Desember - 20. Januar

Steinbukken er den av alle stjernetegnene som forstår best at store prestasjoner ikke blir til på et øyeblikk, men at alt skjer til sin tid. Du er også den mest ambisiøse, men samtidig også stabil og tålmodig, og du vil få bruk for begge disse kvalitetene i 2019. Når en ytre planet passerer tegnet ditt, er livet bestandig litt krevende. Akkurat nå er det to av dem, og på slutten av året er det tre. Planetklynger som dette er sjelden, og det indikerer at dette er en viktig tid som definerer nye epoker – ikke bare for deg, men for alle. I dette tilfellet står Steinbukken midt i det. Saturn og Pluto nærmer seg hverandre. En av dem representerer den hardtarbeidende og suksessfulle Steinbukken vi alle kjenner, den som virker å komme seg til topps uten å måtte jobbe så hardt for det – selv om klatringen er et resultat av jernvilje og lange arbeidsdager. Den andre står for en veldig annerledes side; den som lytter til sin indre stemme og velger en helt annerledes retning. Uansett hva som er ditt kall, vet du at du håndterer det med suksess, og å vite det betyr mer for deg enn nødvendigvis å få lønn for strevet. Du skal nå, i større grad, gå igjennom en periode der det blir vanskelig å skille mellom disse to innflytelsene, men du blir nødt til å ta et valg. Dette blir et enkelt valg, men det er viktig at du ikke gjør noe før tiden er inne. Du må prøve å følge begge ambisjonene samtidig, men hver for seg, til det rette øyeblikket der de smelter sammen og livet tar en ny retning – og får en helt ny mening. Å være i stand til å slippe til disse høyst ulike innflytelsene og komme ut i andre enden i en helt ny tilværelse kan virke som en umulighet – men 2019 er et ekstraordinært år, med til sammen fire formørkelser i tegnet ditt, og disse vil skånsomt lede deg bort fra veier du ikke skal gå, åpne opp for helt nye muligheter og gi deg den støtten du trenger underveis.

Dette er også året for å bla videre i boka, og kanskje til og med begynne på et nytt kapittel i kjærlighetslivet. Revolusjonerende Uranus beveger seg inn i kjærlighetssektoren i tegnet ditt denne våren, og når Venus slår følge i mai, vil det antagelig slå deg at også her må det en forandring til. Kanskje det er på tide velge bort en til nå pålitelig og altfor innarbeidet rutine for å oppleve mer spenning og spontanitet? Det er dette Uranus kan best av alle planetene, og du skal ikke se bort ifra at i enden av året har du våget å ta et tidligere helt utenkelig valg, og du vil føle deg lykkeligere enn noensinne.

På jobben får du muligheten til å vise fram evnene dine dette året, først i april og deretter i oktober. Dette er ting du utfører kun på rutine; oppgaver du egentlig kunne ha utført med lukkede øyne. Du er flink, og du vet det, men nå har du større tanker og de inkluderer hele tilværelsen din – og ikke bare karrieren.

Økonomien bekymrer deg ikke, og den vil være alle best i mars, august og september.

Mer horoskop:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS