2019: Årshoroskop for Krepsen

Slik blir 2019 for krepsen.

Publisert Sist oppdatert

Krepsen 2 2 /6 –2 2 / 7

Det virker antagelig ikke sånn nå, men 2019 kan bli det året du frigjør deg. Du har mye stress i livet ditt, på flere fronter, og presset vil fortsette mesteparten av året. Det sies at det er kun når himmelen er svart at vi kan se stjernene, og det er akkurat det det dreier seg om for ditt vedkommende. Dører som er blitt åpnet for deg før, og som du har tatt som en selvfølge at vil forbli åpne, vil nå begynne å lukke seg. Du vil bli tvunget til å konfrontere deg selv med hva du egentlig holder på med. Er du og ambisjonene dine fortsatt på stø kurs ned den rette veien? Eller har du skjenet ut underveis? Ønsker du fortsatt det samme? Hvis ja, er det fremdeles mulig å oppnå? Det er vanskelig å svare på alle disse spørsmålene. Alt virker å gå imot deg, og alle veiene du vil gå ser stengt ut – men det åpner seg faktisk en liten dør, til en vei som tar en helt annen retning. Kanskje er det ikke så mye å rope hurra for, men det er alt du trenger … Du tilbys en ny mulighet og en anledning til å legge alt bak deg og bli fri. En helt ny start – om du ønsker det. De fleste sol- og måneformørkelsene i år er i ditt stjernetegn eller i Steinbukken, og de danner aksen i dine relasjoner. Dette blir en slagmark, men også åstedet for hvor de mest produktive endringene kan inntreffe og mest framgang kan skje. Det er tøft når formørkelsene inntreffer, men på sikt fører de kun til fordeler. Overfladiske forandringer og løfter om bedring vil ikke være nok; du må grave helt ned til grunnen for å få svar på hva du trenger og vil ha ut av forholdene dine, og finne ut hva du ønsker å få i retur for din kjærlighet og lojalitet. Reglene du har forholdt deg til de siste ti årene, eller til og med tjue, gjelder ikke lenger. Du må skrive dem om, og det er ingen enkel ting å gjøre.

Midten av året, rundt bursdagen din, får du et sjelden klart øyeblikk og du oppdager en ny side ved deg selv. Denne siden er antagelig nærmere ditt sanne vesen enn du tidligere har våget eller ønsket å innrømme. Hold fast ved den, og se hvor den fører deg.

Slutten på året blir roligere og mer komfortabel. Årets siste formørkelse tilbyr deg en ny start, og kanskje også et nytt forhold. Jupiter befinner seg i hjørnet av kjærlighetsdelen i tegnet ditt, og vil bringe med seg nye og bedre muligheter for framtiden. Stormen har stilnet.

På jobben ser stabiliteten ut til å være gjenopprettet etter flere år med turbulens, og du er fast bestemt på å ta igjen det tapte. I februar står du overfor en krise, og du bestemmer deg for å gi opp saken framfor å fortsette å kjempe. Dette skal du ikke betrakte som et tap eller en enkel løsning, se heller på det som en følelsesmessig riktig beslutning. Straks det er gjort, vil du kun føle lettelse. Økonomien er under press i starten av året, men dette blir bedre etter hvert.Kvitt deg med ting du ikke trenger!

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS