Her er drinken du serverer på 17. mai

I år går vi for denne favoritten; Bellini!

Publisert Sist oppdatert

Bellini 17. mai: På en sjampanjefrokost bør det selvsagt serveres bobler. Om formiddagen synes vi det passer best med en sjampanje-cocktail, og i år er det drinken Bellini vi serverer! Og den er like god alkoholfri – vi tar vel så gjerne en Bellini Mocktail, så holder formen litt lenger.

Oppskriften på Bellini til 17. mai får du her!

Bellini 17. mai: slik lager du perfekt Bellini

Du trenger:

3 cl ferskenjuice, saft eller puré

7 cl musserende vin eller sjampanje

Slik gjør du:

Hell ferskensaften eller -juicen i et avkjølt sjampanjeglass. Vi har brukt sjampansjeglasset fra serien «Amber» fra Broste Copenhagen.

Fyll opp med sjampanje eller musserende vin. Bland forsiktig.

Ønsker du å lage en alkoholfri variant, blander du like mye eplejuice som ferskenjuice, og fyller opp glasset med Farris. Ha gjerne i en sitronskive for litt ekstra piff.

Skål for 17. mai!

Slik pynter du bordet på 17. mai.

Vi ønsker deg en strålende fin feiring, gratulerer med dagen!

Powered by Labrador CMS