10 «raske» med Silvany og Hedda fra Hey Babe! Podkast

Bli bedre kjent med ELLEs nye bidragsytere

Publisert Sist oppdatert

Skjønnhetsekspert og holistisk helsecoach, Silvany Bricen og livsstilscoach Hedda Brodtkorb, fikk en aha-opplevelse, satset alt, og sammen skapte de sin drømmearbeidsplass og "Norges gladeste velværepodkast", Hey Babe! podkast.

Silvany og Hedda er to venninner med lang fartstid fra skjønnhet- og magasinbransjen, med stor formidlingsglede rundt temaene skjønnhet, ernæring, lykke og mentaltrening!

Hver tirsdag deler de av sine historier i podcasten, og løser utfordringer mange jenter kan relatere til. I flere episoder inviterer de eksperter og gjester som deler av sine tips og åpner opp med sine personlige fortellinger og erfaringer.

Hedda og Silvany er ELLEs nye bidragsytere, så se opp for masse spennende innhold fra disse to fremover! (Her finner du noe av det de har skrevet allerede). Men først, la oss bli litt bedre kjent med dem.

10 raske med damene fra Hey Babe! Podcast:

Viktigste nyttårsforsett for 2022?

S: Å sette av mer tid til gode rutiner, så jeg kan fylle på mitt lykkeregister. Jeg får kjenne på ren glede og overskudd ved å gjøre så enkle aktiviteter som å vinterbade, lage deilige smoothies, eller fordype meg i kunnskap om holistisk helse. Gjør jeg dette, kjenner jeg det ”varmer” meg på innsiden, noe som gir gode ringvirkninger på meg selv og mine omgivelser.

H: Viktigste nyttårsforsett for meg i år er å tenke positivt. I år skal jeg huske å være takknemlig for alt jeg har, og jobbe for å nå mine nye mål! Det er bare vi selv som kan sette standarden for hvordan året vårt skal bli, så derfor ønsker jeg å manifestere positivitet og fremgang for 2022.

Hvilken rett serverer du for å imponere?

S: Min tilbehørsoppskrift på rosenkål stekt i ovn, drysset raust med olivenolje, én håndfull hasselnøtter, og tørket aprikos skåret i tynne strimler, blir som er som en eksplosjon i munnen! Når den er klar drysser jeg biter av granateple over. Denne retten imponerer alltid! Langtidsstekte, møre svinekjaker smaker himmelsk. Tryller jeg frem en hjemmelaget sellerirotpuré, (sellerirot, matfløte, smør og pepper) og serverer den med karamelliserte epleskiver (honning, smør og sitron), så er det nesten som om gjestene lurer på om Gordon Ramsay har kokkelert på kjøkkenet og ikke jeg. Denne hovedretten sammen med tilbehørsretten rosenkål gjør gjestene så fornøyde så de ikke orker dessert. Men er det mer plass, serverer jeg is fra en norsk produsent, servert med friske bær.

H: Jeg elsker å lage mat, og har jobbet meg opp noen spesialiteter. Her om dagen serverte jeg ovnsbakt kveite med fennikel-, sukkererter- og eplesalat, dill, mandelpotetpuré og smørsaus med hvitvin og sprøstekte mandler. Det hele gikk ned på høykant, kan du si.

Hvilken film ser du igjen og igjen?

S: Jeg elsker de nevrotiske karakterene i Woody Allens filmer, og har vel den romantiske komedien «Hannah og hennes søstre» som en klar favoritt. New York, klærne, frisyrene, stilen og intrigene i hans mellommenneskelige fortellinger morer meg. Og musikken. Woody Allen elsker jazz, og jazzmusikken i filmene hans får meg til å drømme om en sofistikert mørk, røykbelagt jazzbule i New York med høy tunge røde viner. Å finne en slik bule er på min bucketlist. Også gjenstår det bare at jeg begynner å røyke som en skorsteinspipe og drikke mye god rødvin…

H: En film jeg får helt «hjemmelengsel» av, er "The ice storm" med Sigourney Weaver og Kevin Klein i hovedrollen. Da jeg var liten bodde jeg i Connecticut i New Canaan, der filmen utspiller seg, og jeg husker at vi måtte sove foran peisen den vinteren, fordi strømmen gikk og stormen ulte kraftig utenfor vinduene. Sigourney er helt rå i den filmen.

En rutine/noe praktisk du ikke kan leve uten?

S: Bortsett fra å nusse og kose konstant på ungene mine, er jeg avhengig av varme kraftdrikker hver morgen. Proppfulle av antioksidanter, kollagen, og superfoods føler jeg mer klar for det meste!

H: En rutine jeg ikke kan leve uten er min synging i dusjen på full hals. Det er som terapi, og frigjør dopamin og endorfiner, som er lykkehormonene i hjernen, og dette gir meg masse energi og en veldig god start på dagen.

Hva gjør du for å koble av?

S: Minst mulig. Inntar sofaen med en kopp te og mørk sjokolade, og lever meg inn i skummel krim eller «Poirot».

H: Er jeg sliten unner jeg meg helt skamløst en høneblund når jeg kjenner at jeg er trenger en time out. God søvn er den beste anti-age kuren for meg, og jeg har aldri dårlig samvittighet når jeg skal hvile. Å ta et glass vin med folk som er på samme frekvens som meg, gir meg en solid dose påfyll etter en travel uke, så det kaller jeg også å koble av.

Favoritt reisedestinasjon?

S: Côte d'Azur utenfor Cannes, er stedet jeg elsker å feriere. Jeg elsker stedet og franske vibber Je t’aime!

H: Min favoritt reisedestinasjon er nesten umulig å velge, for jeg elsker å reise! Men hjertet mitt tilhører USA, og road trips i California ligger høyt på listen.

Favorittquote/sitat eller leveregel?

S: «Livet er ikke et problem som skal løses, men en realitet som skal oppleves» skrevet av Søren Kierkeggard, dansk psykolog, teolog og filosof. Ordene som traff meg som veldig ung pike, og gjør det fortsatt. Sitatet har livsvisdom, trøst og motivasjon.

H: Et sitat jeg lever etter er et jeg arvet av mamma som gikk bort da jeg var ung: "Carpe diem»! Å leve i nuet er viktig. Å være tilstede, ikke dvele ved fortiden og ikke stresse med fremtiden. Nyt den tiden du har her og nå til det fulle, du vet jo aldri hva som kan skje i morgen!

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

S: 2022 med HeyBabe! Jeg er heldig som jobber med min inspirerende venninne Hedda Brodtkorb, og har hos henne min egen livsstilscoach ved min side. Hedda motiverer meg hver gang vi treffes, og vi kjenner oss glade, uredde og energiske i våre indre kall og ambisjoner.

H: Vi skal på tur til Cap d'Antibes i juni på bryllupsreise med et vennepar, det gleder jeg meg helt sykt til! Carpe diem! Silvany og jeg har et svært spennende år foran oss, så jeg gleder meg veldig til alt vi har planer om å utrette sammen, det gir meg så mye energi å henge med hun solstrålen med den boblende latteren!

Hva er ditt signaturplagg?

S: En beige eller sort kashmirgenser som står til mine burgunderrøde negler, slitte jeans og sorte stiletter. Jeg elsker følelsen av kashmir på huden. Sorte blonder under kan ingen se, men jeg føler meg ekstra fin med pent undertøy under.

H: Mitt signaturantrekk er en klassisk hvit skjorte, jeans, sneakers, stylet med en rocka veske av noe slag.

Favorittprodukt på baderomshylla?

S: Akkurat nå er det en fet dagkrem fra Bare Minerals med plantebasert retinol som jeg bruker på vinterhuden min. «Ageless Phyto-Retinol Face Cream» heter den, og jeg kjenner at den gir den dype smøringen vinterhuden min trenger.

H: Klarer meg ikke uten Dr. Obagi’s skrubb, hudpleieserien fra Elixir og min nyeste dille; Charlotte Tilbury's Hollywood filter.

Hver uke gjester Hey Babe! jentene ELLE.no med hver sin spalte innen skjønnhet og livsstil. Du finner de også her: Hey Babe! podkast: heybabe.no. Instagram: heybabe_podkast. iTunes: Hey Babe! Podcast med Hedda og Silvany.

Powered by Labrador CMS