Kjøp nå!

Kom i julestemning!

Syv julefilmer du kan kose deg med i førjulstida.

Julen nærmer seg med stormskritt og vi ser frem til å kose oss med pepperkaker, tente stearinlys, gløgg – og julefilmer.

Vi har funnet frem syv av de koseligste julefilmene vi nesten vil flytte inn i, og som får deg i skikkelig julestemning.

Love Actually:

Denne klassiske julefilmen er et must for de fleste av oss i julen. Filmen vever en rekke kjærlighetshistorier sammen. Vi møter Keira Knightley, Hugh Grant, Elton John og Colin Firth. Viktig og ikke glemme i julen at – Love actually is all around!

Bridget Jones Dagbok:

Søte, klumsete, mislykkede Bridget Jones drømmer om en mann i sitt kaotiske og komitragiske liv. Nytt år, nye muligheter og hun bestemmer seg for å skrive en dagbok hvor hun skriver ned hvor mye hun veier, hvor mange sigaretter hun røyker og hvor mange dager hun har vært uten en mann. Det ordner seg selvfølgelig til slutt, men for en absolutt klassiker vi aldri blir lei av å se.

Juleprinsen:

En reporter går undercover som privatlærer for kongefamilien i Aldovia, der hun blir satt til å skrive om playboy prinsen som snart skal overta tronen. Hun fanges i kongelige intriger og ender opp med å finne kjærligheten. Men vil hun klare å fortsette å lyve for alle?

The Holiday:

To kvinner som begge sliter med kjærligheten, blir enige om å bytte hus med hverandre. Og det skal fort vise seg å bli det deres beste jul noensinne. Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law og Jack Black spiller hovedrollene.

Hjemme Alene:

Vi blir aldri lei av å se rampestrekene til 8-årige Kevin McCallister, som blir glemt igjen hjemme alene på julaften. En klassiker uten sidestykke som fungerer år etter år.

Polarekspressen:

Handlingen i Polarexpressen utspiller seg på 1950-tallet. Når en ung gutt begynner å tvile på om julenissen virkelig eksisterer, tilbyr en konduktør han en reise til Nordpolen, og gutten taes med på eventyr som han sent vil glemme.

The Family Stone

En prippen, konservativ forretningskvinne skal møte kjærestens familie for første gang, og det viser seg at kjærestens familie er alt fra konservative. Et søtt familiedrama de fleste av oss kanskje kan kjenne oss litt igjen i? Sarah Jessica Parker spiller en fantastisk rolle i denne filmen som garantert vil gi deg mye latter og juleglede.

Av Nathalie Helgerud