Kjøp nå!

Dagens Horoskop: Tirsdag 14. November

Du finner ditt daglige horoskop her.

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir kanskje ikke helt som du hadde tenkt deg. Du har enorme krav til deg selv akkurat nå og det er lett å gjøre en feil om du er uoppmerksom. En eldre slektning hjelper deg ut av en krise du har havnet i. 

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir veldig harmonisk, ihvertfall om du prøver å fokusere på det du skal gjøre og ignorer alt annet. Det finnes en vilje til å forandre og forbedre horoskopet ditt akkurat nå. Du føler at du vil utfordre deg selv bedre. 

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om langsiktige beslutninger og det skremmer deg. Tvillingen vil helst ikke planlegge lengre enn et par uker frem i tid, for da føler du deg låst. Du elsker frihet og du vil stadig teste alle grenser som du omgir deg med.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å vise respekt for personer som har det vanskelig. Prøv å hjelpe til, du har et varmt og empatisk hjerte som du iblant skjuler under en ganske så spydig fasade. 

Løven 23/7-22/8

Du er ikke den som sier nei når det kommer til en sjef som gir deg en ordentlig utfordring å sette tennene i. På sett og vis er det akkurat det du har gått og ventet på. Du vil kjenne deg betydningsfull og slik føler du deg idag.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av tirsdagen trekker du deg fra et forslag som en av sjefene dine har gitt deg. Du har lært leksen din og tenker ikke bli trukket inn i noe som føles for bra til å være sant. Det finnes alltid fallgroper og du vil vite hvilke de er før du takker ja til noe mer. 

Vekten 23/9-22/10

Idag er du ganske trøtt og det merkes ettersom du hele tiden gjør små, dumme feilgrep du ikke burde gjøre. Du sover for dårlig og du tar ikke hånd om deg selv akkurat nå. Det er viktig med søvn, spesielt for deg. 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag flørter du veldig mye med en person som du vet er svak for deg, men som du egentlig ikke er så interessert i. Det handler om å gjøre en tredje part sjalu. Pass på så du ikke stenger deg selv inn i et hjørne. Du kan få problemer som du ikke hadde regnet med når du manipulerer mennesker på denne måten.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig ærlig og det er bra. Det er faktisk din ærlighet som hjelper deg idag når du ikke kommer lenger med en oppgave. Gjennom og ikke prøver dekke over dine feilgrep, er det enklere å finne ut av problemene dine og siden har du gode muligheter til å prestere bedre enn du hadde tenkt deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om at du ikke føler deg helt vel og du er ikke helt sikker på om du orker å ta tak i en oppgave du vet at er viktig at du gjør idag. Din stahet hjelper deg med å nå de resultatene du vil ha, men fokuser på hvile om kvelden. Kroppen din trenger hvile, søvn og en masse mat. 

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke helt sikker på om du velger rett idag. Du har en plan, men den er ikke så gjennomarbeidet som du skulle ønske at den var. Det har vært så mye annet å ta tak i den siste tiden, så du har ikke fått tid til å ta tak i det problemet like mye som du burde. 

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig opptatt av å få rett akkurat nå. En påvirkning fra Mars gjør deg mer konkurranseinnstilt enn vanlig og du jobber hardt med å nå resultatene dine. I løpet av formiddagen omgås du med en person som har vokst mye i dine øyne den siste tiden. 

Av Nathalie Helgerud