Kjøp nå!

Hva med en glødende festlook til helgen?

Aprikosfargede lepper og øyelokk er superaktuelt denne sesongen, og det er en trend som enkelt tar oss fra sol og sommer og inn i høstbildet. Vi elsker den glødende looken makeupartist Tom Pecheaux gjorde for Max Mara, med mange lag maskara i kombinasjon med aprikosfargede lepper og øyne. Bare ta en titt på Elsa og Gigi!

Og dette er ikke en vanskelig makeup å legge. Begynn med en god base, og bruk gjerne en olje både på huden og i håret. Fuktighet er et must! Så prøver du deg fram med highlighter, vi liker å bruke kremstifter, både rundt øynene og på kinnbeina. Her er produktene du trenger (i tillegg til en god svart maskara, selvsagt):

Først av alt, få deg en highlighter! Kremstifter har en lett konsistens, samtidig som de gir deg den rette sensommergløden som vi ønsker å ta med inn i høsten. Vi foreslår Glowstick fra Bobbi Brown i fargen Beach Babe, kr 320, eller vår absolutte favoritt for tiden: Diorblush Colour & Light i fargene Plum Shimmer og Peach Glow, fra Dior, kr 435. Dette er en kremet stift med en nydelig matt blush på den ene siden og en highlighter i perlemorsfarge på den andre.

Hett tips: Bruk highlighteren i øye­kroken, langs neseryggen og på kinnbeina for å få en ekstra glødende effekt.

Håret skal også gløde, og ved hjelp av denne oljen til både hår og kropp lukter du himmelsk, samtidig som hud og hår blir smidig og ser luksuriøst ut! Côte d’Azur Hair & Body Oil fra Oribe, kr 660. En superdeilig olje til ansiktet trenger du også – som gir deg basen for en sunn og frisk hud. Phyto Replenish Oil fra Dermalogica, kr 995.

Nydelig aprikosfarget leppestift er et must, og denne fra YSL i farge nr 48 er perfekt! Vernis à levres fra YSL, kr 349.

En lipliner med myk konsistens, som gir nydelig farge til leppene. Leppeblyant fra Dior, kr 235.

 

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree

 

God, aprikosfarget helg til deg!

Av Vibeke Ruud