Kjøp nå!

Leopard-feber

Leopardmønster er alltid hot! Her ser du noen av favorittene til ELLEs Nathalie Helgerud.

– Akkurat nå har jeg helt dilla på leopardmønster og gleder meg til å kombinere det med babyrosa, hvitt,  lyseblå striper og ruter. Det kan kanskje høres litt mye ut, men mønstermiks er veldig i vinden for tiden, og jeg synes leopardmønster kombinert med ruter eller striper gir en veldig fin kontrast til hverandre. Ta f eks en leopardskjorte og kombiner med en blåstripet skjørt. Ellers er babyrosa en helt fantastisk fin farge til leopard!

Fra venstre: Kjole fra Ganni, kr 5190. Plattformsko fra Prada/mytheresa.com, kr 11.000. Bikini fra Dolce & Gabbana/mytheresa.com, kr 3000.  (På bildet over har jeg på meg kjole og sko lånt av Ganni.) Foto: Instagram.

Badedrakt med volanger fra Lovestories, kr 1500. Øredobber med strass fra Dolce & Gabbana/mytheresa.com, kr 2500. Kjole med belte fra By Malene Birger, kr 2600. Sandaler med fuskepels fra H&M, kr 100. Pumps fra Jimmy Choo/mytheresa.com, kr 6500. Pyjamassett fra Ganni, kr 2499 for overdel og kr 3199 for underdel.

Av Nathalie Helgerud